Best Taste of life

Schoon Drinkwater

Voor Iedereen!

About DUtch water

For all people, all places and all the time.

Dutch Water Limited (DWL) is een Social Enterprise, opgericht met als doelstelling zo goedkoop mogelijk schoon en veilig drinkwater te produceren voor de bevolking in de grote steden van Kenia. Dit drinkwater wordt voor een zo laag mogelijke prijs verkocht: de meerderheid van de bevolking heeft namelijk geen toegang tot schoon drinkwater, iets wat essentieel is voor de gezondheid van ieder mens. Omdat het water wordt gefilterd door installaties met de hoogstaande technologie van Hatenboer Water, één van de twee Nederlandse aandeelhouders, is het mogelijk om water van zeer hoge kwaliteit te produceren. Sinds de start van de productie in 2007 hebben inmiddels honderdduizenden mensen ons schone water mogen drinken, met een geweldig resultaat: het water is door een onafhankelijke instantie als beste getest onder talloze producenten in Kenia, docenten van scholen gaven aan dat kinderen minder vaak ziek werden en zich beter konden concentreren, en meerdere medewerkers van het bedrijf hebben een pensioen kunnen opbouwen met hun salaris van Dutch Water.

De aandeelhouders van DWL hebben in een aandeelhoudersbesluit vastgelegd dat er geen dividend naar Nederland mag worden betaald. Indien het bedrijf winstgevend wordt, zal deze winst opnieuw worden geïnvesteerd in ontwikkelingslanden. DWL heeft de ambitie om de komende jaren meer fabrieken op te zetten, met als doel om miljoenen Afrikanen in grote steden te bedienen met lekker, gezond en betaalbaar drinkwater. Schoon drinkwater zou namelijk toegankelijk moeten zijn voor iedereen!

Onze kennis overbrengen

De best mogelijke kwaliteit leveren

Winst genereren voor continuïteit

Lokale Werkgelegenheid

Wat zij zeggen

Gelukkige Klanten

The quality is good and the taste is perfect. Services are good especially communication and delivery.

Vikesh Krystalline

Salt Ltd

“This water is a gift from heaven. I am an educated nurse, and the children in my school used to be ill very frequently: Typhus, Diphtheria and all kind of stomach problems. Since we get water from DWL they are very healthy; they can concentrate much better and the school results have improved dramatically”

Director

Yambo Yipya School, Divi Corner

Dutch water is loved by my family because of the wonderful taste and good quality.<br>We are served by Dutch Water at the comfort of our home and this is one of the best services ever.

Pastor Karanja

Techniek

 

Onze Partners

DWL is opgericht door twee aandeelhouders: Reikon Beheer BV en Hatenboer Water. Naast de aandeelhouders is er ook nog een stichting genaamd Waterpas betrokken bij DWL. Deze stichting levert schoon drinkwater van onze fabriek aan schooltjes in de regio.

Neem Contact Op!

Wil je meer weten over DWL? Neem contact met ons op!