Stichting Waterpas

 

Stichting Waterpas is een zelfstandige non-profit stichting, en staat volledig los van DWL als bedrijf. Deze stichting heeft de doelstelling om zoveel mogelijk scholen, wees- en ziekenhuizen in en rondom Mombasa van gratis schoon drinkwater te voorzien. Schoon drinkwater is de eerste basisbehoefte van elk mens, maar helaas niet voor iedereen beschikbaar. Met schoon drinkwater kunnen de kinderen gezond opgroeien en optimaal leren, zodat ze de kans krijgen om te bouwen aan een goede toekomst. Zo ook de kinderen van de Jambo Jipya school in Mombasa, een van de eerste scholen voorzien van DWL-drinkwater.

De directrice van deze school verwoordt het als volgt:
“Dit water is een geschenk uit de hemel. Ik ben opgeleid als verpleegkundige en de kinderen die naar mijn school komen waren eerst heel vaak ziek. Ze hadden onder andere vaak tyfus, difterie en allerlei soorten buikklachten. Sinds we water krijgen van DWL, zijn alle kinderen erg gezond. Ze kunnen zich veel beter concentreren en hun resultaten zijn drastisch verbeterd. ”

stichting waterpas nederland

Sponsormogelijkheden

 

“Gezond en betaalbaar drinkwater voor iedereen in ontwikkelingslanden”

Voor slechts 3 cent sponsort u al een liter schoon drinkwater! Voor 10 euro kunt u een kind het hele jaar gezond laten drinken, waardoor het zich goed kan ontwikkelen. U kunt zich ook verbinden aan een klas voor slechts 250 euro per jaar, of zelfs een school of een weeshuis adopteren. Zie Wat kunt u doen?.

 

Sponsors

Stichting Waterpas is blij met al hun sponsors. Dat zijn particulieren, stichtingen, Lions en Rotary clubs en veel bedrijven. Wilt u zich met Stichting Waterpas verbinden, of heeft u een feestje te vieren waar u nog een goed doel voor zoekt? Neem contact op met de stichting: info@stichtingwaterpas.nl.

U kunt ook kijken op de website van Stichting Waterpas door op onderstaande button te klikken.

Neem contact op: